amandaivansson

Alla inlägg under oktober 2013

Av Amanda Ivansson - 25 oktober 2013 21:37

Ååååhhhh äntligen LOV!!! Men iaf, idag hade jag matteprov gick helt okej. Efter skolan var jag med Astrid och vi var hos henne och redigerade bilderna vi tog förra helgen så ni kommer få se några. Sen gick vi till mig och jag gjorde manikyr på henne. Måste ladda upp några bilder på datan så i morgon kommer det förhoppningsvis upp ett inlägg om manikyren. Imorgon har jag mycket jag ska göra, jag ska rida, tona håret...!! , städa mitt rum som jag skulle göra idag men kompisar går före- såklart!! Och så klart så kommer inlägget upp om hur jag gjorde manikyren. Tänkte vara lite duktig och springa på lovet och en hel del tid kommer spenderas i stallet hoppas jag, jag kanske följer med Astrid till hennes medryttarhäst och förhoppningsvis får jag rida nån häst där men vi får se.
Har kollat på idol nu men nu ska jag gå och göra mig i ordning för imorgon skadjag upp tidigt och åka till stallet.

Ser lite trött ut..! Haha

Några bilder sen vu fotade!

Av Amanda Ivansson - 24 oktober 2013 22:20

Jag hann inte blogga i morse men nu gör jag ett kort inlägg. Idag efter skolan gick jag he till en kompis som fyller år så jag var bjuden dit och åt tårta och lite sånt. Sen när jag kom hem pluggade jag matte och svenska, typ dom ända ämnena jag har läxor i nu för det mesta. Har ju prov i morgon... Känner mig ändå säker på grejerna ,en man vet aldrig vad som kommer.. Men iaf snart är det lov!!!! Imorgon ska jag städa akvariumet, mitt rum och fixa naglarna så då kommer det upp lite bilder på naglarna och även på nya fiskarna jag köpte.

SÅ fint akvarium!!! Skulle vilja ha ett sånt!!!

Av Amanda Ivansson - 23 oktober 2013 22:16

Glömde skriva det igår men då köpte jag fiskar, fyra stucken och godis till Alexis. Idag var jag med mamma och köpte toningsfärg, så jag ska tona det till helgen tror jag. Lite spänd på hur resultatet kommer bli...! Jag var på Åhléns idag och köpte en present till min kompis och ett nagellackskit till mig med ngelolja osv.

Av Amanda Ivansson - 23 oktober 2013 06:53

Idag är det onsdag och det betyder sovmorgon!! OMG det är snart lov!! Ja, idag iaf ska jag bara vara i skolan såklart, plugga och bara göra ingenting typ. Jag bet nt riktigt vad jag ska skriva... Har ju redan skrivit om höstlovet.. Hmm..??
Kommentera gärna typ frågor eller något så det blir kanske roligare att kolla bloggen och så där. Jag ska fixa lite med bloggen när jag har tid.
På lördag är det ridning som vanligt. De är dressyrträning då och jag har Benjamin. Får vi se hur det går, men det går säkert bra. Förra gången som jag kanske sa förut så var han väldigt pigg. Har bara skrittat honom förut så nu var första gången jag red honom på "riktigt".

Av Amanda Ivansson - 22 oktober 2013 17:15

Sitter vid datan och väntar på att pappa ska komma för vi ska åka till en affär och fixa vatten till mitt akvarium. Har kollat några bloggar och kläder på datan. När jag kommer hem ska jag plugga till provet och några andra läxor... Kort inlägg men i morgon om jag har tid kanske vi fixar toningsfärg!

Haha, min min!

Av Amanda Ivansson - 21 oktober 2013 22:37

Tjenare!
Då var det snart tisdag igen och en dag närmare LOV!! Ska bli så SKÖNT!! Har inte så mycket att skriva om men idag har jag pluggat lite och kollat på tv... Jag skrev ändå ett lite mer ovanligare inlägg än vad jag brukar och kanske roligare inlägg förut idag, istället för att bara skriva typ att jag har pluggat och kollat på tv.

Men godnatt nu börjar 8.10 Mindre kul...!

Den hårfärgen tyckte jag var fin men jag får kanske ta med mig min kompis och få lite smakråd om vilken färg jag ska ha. Det finns väll dom flesta men som sagt jag vet inte vilken som passar mig bäst men jag får testa. Nån gång måste vara första gången.

Av Amanda Ivansson - 21 oktober 2013 19:20

Hej!
Idag var det måndag igen då men nästa vecka är det HÖSTLOV!!! Weay!!! (haha, vet nt hur man stavar det men men)
Igår blev jag fotad av min kompis som tar awesoma bilder! Det var kul men jag såg lite stel ut på visa bilder... Men jag måste bara våga släppa loss lite typ och sen var jag trött för klockan blev rätt mycket men vi kommer säkert fota mer snart igen, under höstlovet kanske. Vissa bilder blev ju såklart bra men jag vill bara göra det igen så jag får fler bra bilder!
Förresten på höstlovet eller någonting funderar jag på att tona mitt hår brunt men vet inte om jag ska tona rödbrun eller guldbrun typ...Vad tycker ni? Det kommer isf en före och efter bild.
Jag ska vara hemma hela höstlovet iaf vad jag vet så hoppas jag kan blogga mycket då om ni tycker det är kul att läsa!!? Ska nog vara med kompisar och vara i stallet.
Just nu sitter jag och kollar på kläder på nätet som jag vill ha, ska försöka övertala mamma att vi kan beställa!

Försöker blogga ikväll oxå!

Xoxo


De här byxorna skulle jag så gärna vilja ha, tänk de till en "basictröja" eller en fintröja. Funkar kanske till det mesta.

Den här hårfärgningsmedel har jag nu, det är min naturliga hårfärg. Jag gillar den men jag skulle vilja testa något annat och många kompisar färgar och så så aa.

Av Amanda Ivansson - 20 oktober 2013 19:49

Fick lite inspiration från mina kompisar http://astridpersson.bloggplatsen.se och http://aggicarlsson.bloggplatsen.se om vilka bloggar de läser så jag gör oxå ett sånt inlägg.

Den här bloggen är sjukt bra. Nellie är bara 13 år och har en av Sveriges mest lästa bloggar även fast hon är yngre är hon en jätte bra förebild för hon är så framåt och puschar andra så läs den! Det är några som har kommenterat fula saker till henne men det är bara av avundsjuka så... Men hon har verkligen lyckats hon har en youtubekanal där hon har flera serier där hon berättar om sitt liv, hon modellar, tävlar i sm i hoppning osv.
http://nellieberntsson.se

Det här min bästakompis blogg som jag har läst nästan sen hon startade den. Hon gör inlägg ofta och hon är asgrym på att fota så då kommer ni få se många fina bilder!
http://astridpersson.bloggplatsen.se

Det här är min kompis lillasysters blogg som oxå är jättebra så läs den. Hon är såklart min kompis oxå vi brukar vara i stallet tsk och annars oxå.
http://estherpersson.bloggplatsen.se

Det här är min kompis blogg och hon har är jättebra blogg där hon skriver mycket om sitt liv och vad hon gör osv.
http://aggicarlsson.bloggplatsen.se

Det är Tyras blogg som jag inte har läst så jätte länge men den är skit bra och hon är en rolig person som skriver om sitt liv med hästarna mm.
http://tyras.se

Presentation


Hej! Jag är en glad tjej på snart 14 år. Här kommer ni få läsa om min vardag, outfits, hästar och mycket mer. Så kika in här så ofta som möjligt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<<
Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards